Saturday, 6 November 2010

Første indlæg! Woohoo!

Jeg er lige (lige som i for 5 minutter siden) blevet færdig med mit værtsfamiliebrev - og til dem, der er i tvivl, er det den vigtigste del af en ansøgningspakke på en millionmilliard sider, som skal sendes til min udvekslingsorganisation i næste uge. Jeg håber, det blev godt. Nu skal jeg i hvert fald have det sendt det til gennemlæsning ved organisationen, så det er helt perfekt - eller i hvert fald så perfekt som muligt.

Jeg vil lige fortælle lidt om bloggen her. Jeg har valgt at lave en blog, som jeg kan skrive i før og under mit udvekslingsophold i Australien, som jeg skal på. Jeg smutter af sted en gang i juli næste år og kommer tilbage i maj 2012. Jeg ved godt, at mange måske synes, det er lidt tidligt at begynde på en blog, som først rigtigt starter til næste år. For at være helt ærlig, så syntes jeg også, at det var underligt af alle dem, som lavede blogs i 2009, når de først skulle af sted i år. Men nu hvor jeg selv er kommet i den situation, som de var i sidste år, var jeg rigtig glad for at kunne læse om deres erfaringer så tidligt i processen, så derfor har jeg besluttet mig for at gøre det samme. Det, og så selvfølgelig også for at kunne dele min begejstring med andre, haha!

Denne blog er som sådan ikke skrevet til nogle specifikke personer. Selvfølgelig har jeg lavet den, så familie og venner kan følge med i mit liv Down Under. Den er også lavet så dem, der skal afsted året efter mig kan følge med i, hvordan det er at være på udveksling, og hvordan forberedelserne er for mig. Udover det er bloggen også for alle dem, der har lyst til at følge med i en udvekslingsstudents tilværelse.

En anden ting er, at denne blog også kommer til at foregå en smule på engelsk - derfor de engelske menuer. Jeg har blandt andet to penneveninder, som jeg ved gerne vil følge med i mit udvekslingsophold. Det bliver dog sådan, at indlæggene bliver primært på dansk, og så laver jeg et resumé af det, jeg har skrevet, på engelsk.

Blablabla, det var alt det fornuftige. Nu vil jeg gerne høre, hvad I synes, der skal være i venstre side af topbanneret. Kænguruer? Australsk natur? Billeder af mig? Et eller andet klogt skriftværk? Ingenting? Jeg er i tvivl.

English: I just finished my host family letter 5 minutes ago, and I am going to send it to my organization for them to read it. And what should I put in the left side of the top banner? Kangaroos? Australian nature? Pictures of me? Nothing?

1 comment:

  1. Jeg synes ikke, der skal være noget i venstre side af banneret. Det er dejligt pænt og simpelt nu :)

    ReplyDelete